פאולה וליאון
דף הבית » איפה כיכבנו »
עוד בנושא
תהליך הכנת גנאש: המדריך המקצועי של גליצקי שוקולטרי
גנאש הוא אחד המרכיבים האהובים והחשובים בעולם הפרלינים, הבונבונים והממתקים בעבודת יד.
בגליצקי שוקולטרי, בית בוטיק המתמחה בפרלינים איכותיים, ממתקים בעבודת...
המשך קריאה
מה זה טמפרור שוקולד?
הסוד מאחורי ברק השוקולד המושלם
כל מי שנגס בפרלין מבריק ויפהפה מתוך מארז שוקולד יוקרתי, מכיר את הקסם של שוקולד טמפרור...
המשך קריאה
ההיסטוריה של הקקאו
ברוכים הבאים להיסטוריה העשירה והארומטית של הקקאו. בתרבות העתיקה של בני המאיה ייחסו לפולי הקקאו קדושה וראו בו משקה אלוהי...
המשך קריאה
