טווח 1- בין פרדס חנה- מודיעין ואשקלון – הזמנות שנכנסות עד השעה 11:00 מגיעות באותו היום !!

יום שישי עד השעה 7:30.

 

טווח 2 – כרמיאל – ירושלים – באר שבע עד שלושה ימי עסקים

 

 

השאיר פרטים ונחזור אליך בהדקם

    מה זה טמפרור שוקולד?

    הסוד מאחורי ברק השוקולד המושלם

    כל מי שנגס בפרלין מבריק ויפהפה מתוך מארז שוקולד יוקרתי, מכיר את הקסם של שוקולד טמפרור מושלם. הברק המשיי והפיצוח הפריך אינם רק עניין של מרכיבים טובים, אלא תהליך קפדני שנקרא טמפרור. טמפרור הוא השלב בו הופך שוקולד מומס פשוט ליצירת אמנות אמיתית.

    מהו בדיוק טמפרור שוקולד?

    טמפרור הוא תהליך חימום וקירור מבוקר שמיישר את גבישי חמאת הקקאו בשוקולד. חמאת קקאו (השומן הטבעי בשוקולד) יכולה ליצור מספר סוגים של גבישים כשהיא מתקשה, אך רק אחד מסוגים אלה, הנקרא גביש פורמט V, יוצר את המבנה האידיאלי המוכר: מבריק, מוצק, חלק ושנמס בפה.

    כאשר שוקולד פשוט נמס ומקררים ללא טמפרור, הוא מתקשה בצורה לא אחידה, מפתח מראה עמום, מרקם רך או גרגירי, ולפעמים שכבה לבנה ולא מושכת. טמפרור נכון מבטיח לשוקולד מראה ומרקם מקצועיים – מבריק, יציב ומפתה. חימום הוא המקום שבו אומנות פוגשת כימיה. החימום מאפשר לשוקולטריירים לבטא יצירתיות באמצעות טעם וצורה.

    המדע (והאמנות) שמאחורי הטמפרור

    התהליך כרוך בחימום השוקולד כדי להמיס את כל גבישי חמאת הקקאו הקיימים, קירורו כדי לאפשר היווצרות גבישים יציבים, ואז שוב חימום עדין לטמפרטורת עבודה מותאמת.

    שוקולד מריר מחומם בדרך כלל לכ-45-50 מעלות צלזיוס, מקורר ל-27-28 מעלות צלזיוס, ולאחר מכן מחומם שוב ל-31-32 מעלות צלזיוס.

    שוקולד חלב ושוקולד לבן מכילים יותר מוצקי חלב, ולכן דורשים טמפרטורות מעט נמוכות יותר.

    למה טמפרור חשוב?

    מעבר לאסתטיקה, מבטיח הטמפרור שהשוקולד ישמור על צורתו בטמפרטורת החדר, מה שהופך אותו למושלם לקונכיות פרלינים, ממתקים מצופים או קישוטים אמנותיים. שוקולד מחומם כראוי, מעניק את התחושה הנעימה חלקה ומשביעה שמגדירה שוקולד איכותי.

    כאשר עובדים עם מילויים בעבודת יד כמו מחית פירות, משחות אגוזים או ליקרים משובחים, כמו אלה המיוצרים בגליצקי – החימום הופך חיוני עוד יותר, מאחר והוא יוצר את האיזון המושלם בין מרקמים עדינים לטעמים עשירים והרמוניים.

    לסיכום

    חימום שוקולד הוא הבסיס לכל יצירה של שוקולד איכותי ואומנותי. זהו איזון עדין של טמפרטורה, תזמון וטכניקה שמבטיח שכל ביס יהיה חלק ויפה באותה המידה שהוא טעים. בין אם אתם נהנים מפרלין קלאסי, בונבון פירותי או תענוג מלא אגוזים, זכרו שמאחורי הברק המושלם הזה מסתתרת אמנות הטמפרור, שם השוקולד באמת מתעורר לחיים. בגליצקי שוקולטרי, המסירות לפרטים חורגת מעבר לפרלינים עצמם.

    כאן תוכלו למצוא גם מרכיבים איכותיים, ליקרים בעבודת יד ואפילו מתנות שוקולד אישיות, כולן מעוצבות באותה תשוקה שמניעה את החימום המושלם.

    חברות שיווק אינטרנטי חברות שיווק אינטרנטי
    ×

    שיחת ווטסאפ

    08-8609777 WhatsApp