ייעוץ קולינרי שוקולד
דף הבית »
שוקולד הוא קינוח אהוב על אנשים רבים והוא קיים כבר מאות שנים. מדובר בדרך מצוינת לספק את התשוקה שלך כאשר יש לך רצון למתוק או לחגיגות של אירוע מיוחד. מקורו של השוקולד הוא ביבשת אמריקה, אך ישנן תיאוריות רבות ושונות לגבי מקורו. האזכור המתועד הראשון של שוקולד היה במסמך משבט המאיה משנת 900 לספירה, בו מוזכרת צריכת שוקולד על ידי אצילים. המילה “שוקולד” באה מהמילה הספרדית למשקה מר העשוי מפולי קקאו ותבלינים “chocolātl”.
שוקולד הוא מוצר שנמצא בשימוש במתכונים רבים. הוא שימש במשך מאות שנים והוא הפך לחלק מכלל התרבות העולמית. השוקולד מגיע במגוון של טעמים, מרקמים וצורות. ניתן למצוא אותו בחנויות או להכינו בבית. ניתן להשתמש בשוקולד בבישול וגם כמאכל בפני עצמו. הוא נחשב למרכיב פופולרי בקינוחים רבים. ישנם מספר טיפים שכדאי לדעת לפני הכנת שוקולד: עבור רוב המתכונים, כדאי להשתמש ב-1/3 כוס אבקת קקאו על כל 3/4 כוס סוכר. בנוסף, אם רוצים טעם מתוק יותר, מוסיפים עוד סוכר, לעומת זאת אם רוצים טעם מר יותר, מוסיפים עוד אבקת קקאו. ניתן גם להחליף מחצית מהסוכר בדבש או סירופ מייפל לקבלת טעם שונה.
ייעוץ קולינרי בנושא שוקולד
ישנם סוגים רבים ושונים של שוקולד ותעשיית הייעוץ הקולינרי לשוקולד צומחת במהירות. ניתן למצוא שוקולד במאפיות, סופרים, חנויות מכולת וחנויות ממתקים. שוקולד נמצא גם בשימוש במקומות יוצאי דופן יותר כמו גלידה ומשקאות קפה. שוקולד הוא ממתק העשוי מפולי קקאו, צלוי וטחון לעיסה, לרוב ממותק, ובדרך כלל בטעם וניל או תבלינים אחרים. שף קולינרי הוא אדם שמבשל בצורה מקצועית לכמות גדולה של אנשים בבת אחת. הוא אחראי על הכנת פריטי מזון שלעיתים קרובות יקרים וגוזלים זמן להכנה. זה יכול לכלול כל פריט מזון שרק ניתן לחשוב עליו, החל מתאבנים, מרקים, סלטים, מנות ראשונות, קינוחים ועד משקאות אלכוהוליים מסוגים שונים. הם עשויים לעבוד במסעדות או בבתי מלון כשפים ראשיים או שהם עשויים לעבוד כשפים עצמאיים בקייטרינג לאירועים פרטיים כמו קבלות פנים לחתונה או ארוחות ערב ארגוניות. במידה ואתם מעוניינים בשירות של ייעוץ קולינרי לשוקולד, אתם מוזמנים לפנות אלינו, שוקולטרי גליצקי ואנו נסייע לכם במתן שירות זה.